Nabeschouwing Eibar - Real Madrid (3-0) || Primera División

Zaterdag 24 november 2018 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het zaterdag 24 november 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Ipurua Municipal Stadium in Eibar.

Via de Eibar - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Real Madrid (3-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 3-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door G. Escalante, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sergi Enrich op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van SD Eibar, waarmee Kike zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Eibar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Real Madrid
Goals
3
0
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
139
110
Gevaarlijke aanvallen
48
32
Passes
343
551
Overtredingen
17
8
Buitenspel
4
11
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Real Madrid 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt SD Eibar Doelpunt G. Escalante SD Eibar 1-0
33' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Marc Cucurella SD Eibar
36' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Joan Jordán SD Eibar
44' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor G. Bale Real Madrid
52' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Sergi Enrich met assist van Marc Cucurella SD Eibar 2-0
54' Wissel Real Madrid Wissel Daniel Carvajal voor Álvaro Odriozola Real Madrid
57' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Kike met assist van Sergi Enrich SD Eibar 3-0
63' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor L. Modrić Real Madrid
74' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Sergi Enrich SD Eibar
74' Wissel Real Madrid Wissel Vinícius Júnior voor Marco Asensio Real Madrid
83' Wissel SD Eibar Wissel Omar Oliveros voor F. Orellana SD Eibar
88' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor Kike SD Eibar
Opstellingen Eibar - Real Madrid
De opstellingen van Eibar en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Real Madrid

Eibar en Real Madrid treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Eibar en Real Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 13e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eibar - Real Madrid Opstelling Eibar Opstelling Real Madrid Live Eibar - Real Madrid Live Eibar - Real Madrid kijken Eibar - Real Madrid kijken Live Eibar - Real Madrid stream Eibar - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Real Madrid Uitslag Eibar - Real Madrid Statistieken Eibar - Real Madrid Primera División 2018/2019 Eibar - Real Madrid wedden Eibar - Real Madrid gokken Eibar - Real Madrid Unibet