Nabeschouwing Espanyol - Celta de Vigo (1-1) || Primera División

Woensdag 24 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División neemt Espanyol het woensdag 24 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Celta de Vigo (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Espanyol en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Wu Lei, waarmee Espanyol met 1-0 de leiding nam. Celta de Vigo kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Gómez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Celta de Vigo
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
18
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
104
107
Gevaarlijke aanvallen
47
45
Passes
458
483
Overtredingen
15
8
Buitenspel
2
2
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Espanyol - Celta de Vigo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei met assist van Marc Roca Espanyol 1-0
39' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
41' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
66' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
67' Wissel Espanyol Wissel Ó. Duarte voor Naldo Espanyol
72' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gómez met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 1-1
76' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Granero Espanyol
78' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor R. Boudebouz Celta de Vigo
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Marc Roca Espanyol
87' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor Borja Iglesias Espanyol
92' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Cabral voor Iago Aspas Celta de Vigo
Opstellingen Espanyol - Celta de Vigo
De opstellingen van Espanyol en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Celta de Vigo

Espanyol en Celta de Vigo treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 10e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Espanyol - Celta de Vigo Opstelling Espanyol Opstelling Celta de Vigo Live Espanyol - Celta de Vigo Live Espanyol - Celta de Vigo kijken Espanyol - Celta de Vigo kijken Live Espanyol - Celta de Vigo stream Espanyol - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Celta de Vigo Uitslag Espanyol - Celta de Vigo Statistieken Espanyol - Celta de Vigo Primera División 2018/2019 Espanyol - Celta de Vigo wedden Espanyol - Celta de Vigo gokken Espanyol - Celta de Vigo Unibet