Voorbeschouwing Espanyol - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Woensdag 24 april 2019 - 20:30 uur

In de Primera División neemt Espanyol het woensdag 24 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Espanyol - Celta de Vigo 0-0

Vanaf woensdag 24 april 2019 om 20:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Espanyol - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 23 uur, 11 minuten en 52 seconden.

Opstellingen Espanyol - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Espanyol - Celta de Vigo

Espanyol en Celta de Vigo treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Espanyol - Celta de Vigo Opstelling Espanyol Opstelling Celta de Vigo Live Espanyol - Celta de Vigo Live Espanyol - Celta de Vigo kijken Espanyol - Celta de Vigo kijken Live Espanyol - Celta de Vigo stream Espanyol - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Celta de Vigo Uitslag Espanyol - Celta de Vigo Statistieken Espanyol - Celta de Vigo Primera División 2018/2019 Espanyol - Celta de Vigo wedden Espanyol - Celta de Vigo gokken Espanyol - Celta de Vigo Unibet