Nabeschouwing Espanyol - Girona (1-3) || Primera División 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Espanyol het zondag 25 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Girona (1-3)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Girona is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-3 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Girona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Stuani. Girona vergrootte in de 6e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Stuani op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Espanyol de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Borja Iglesias.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Girona vergroot nadat S. Doumbia de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Girona.

LIVE Espanyol - Girona 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Planas Girona 0-1
6' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Aleix García Girona 0-2
26' Gele kaart Girona Gele kaart voor Ramalho Girona
28' Gele kaart Girona Gele kaart voor Planas Girona
33' Wissel Girona Wissel Muniesa voor Planas Girona
41' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Diego López Espanyol
41' Gele kaart Girona Gele kaart voor C. Stuani Girona
46' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor Granero Espanyol
61' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor Léo Baptistão Espanyol
63' Wissel Girona Wissel Álex Granell voor P. Roberts Girona
73' Wissel Espanyol Wissel Javi Puado voor Sergio García Espanyol
74' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias Espanyol 1-2
75' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Borja Iglesias Espanyol
85' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor C. Stuani Girona
89' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Mario Hermoso Espanyol
89' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pere Pons Girona
90' Doelpunt Girona Doelpunt S. Doumbia Girona 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Girona
Opstellingen Espanyol - Girona
De opstellingen van Espanyol en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Girona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Girona

Espanyol en Girona treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Girona in de Primera División vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Espanyol als Girona wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Espanyol 1
Winst Girona 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 5e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 12e plaats.