Nabeschouwing Espanyol - Huesca (1-1) || Primera División

Vrijdag 22 februari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Espanyol het vrijdag 22 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Huesca (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Espanyol en Huesca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Granero, waarmee Espanyol met 1-0 de leiding nam. Huesca kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Etxeita, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Huesca
Goals
1
1
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
124
103
Gevaarlijke aanvallen
52
34
Passes
559
250
Overtredingen
9
16
Buitenspel
5
5
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Espanyol - Huesca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Espanyol Doelpunt Granero Espanyol 1-0
25' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Etxeita Huesca
28' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
31' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
47' Doelpunt Huesca Doelpunt Etxeita met assist van Jorge Pulido Huesca 1-1
64' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor Granero Espanyol
64' Wissel Espanyol Wissel Adrià Pedrosa voor Dídac Vilá Espanyol
68' Wissel Huesca Wissel Y. Herrera voor Christian Rivera Huesca
69' Gele kaart Huesca Gele kaart voor J. Añor Huesca
71' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor E. Ávila Huesca
77' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Javier Galán Huesca
78' Wissel Espanyol Wissel Alfa Semedo voor Marc Roca Espanyol
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Alfa Semedo Espanyol
82' Wissel Huesca Wissel J. Hernández voor J. Añor Huesca
Opstellingen Espanyol - Huesca
De opstellingen van Espanyol en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Huesca zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Huesca

Espanyol en Huesca treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 0
Winst Huesca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 14e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Espanyol - Huesca Opstelling Espanyol Opstelling Huesca Live Espanyol - Huesca Live Espanyol - Huesca kijken Espanyol - Huesca kijken Live Espanyol - Huesca stream Espanyol - Huesca Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Huesca Uitslag Espanyol - Huesca Statistieken Espanyol - Huesca Primera División 2018/2019 Espanyol - Huesca wedden Espanyol - Huesca gokken Espanyol - Huesca Unibet