Nabeschouwing Espanyol - Real Valladolid (3-1) || Primera División

Zaterdag 2 maart 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Espanyol het zaterdag 2 maart 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Real Valladolid (3-1)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 3-1 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Espanyol kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Borja Iglesias. Real Valladolid kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rubén Alcaraz, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 47e minuut was de ideale kans voor Real Valladolid om te scoren. Sergi Guardiola was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 56e minuut was het Espanyol dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Mario Hermoso. Na 65 minuten werd de voorsprong voor Espanyol vergroot nadat Wu Lei de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Espanyol.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Real Valladolid
Goals
3
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
107
87
Gevaarlijke aanvallen
51
38
Passes
434
367
Overtredingen
17
8
Buitenspel
3
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Espanyol - Real Valladolid 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias met assist van Óscar Melendo Espanyol 1-0
17' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Rubén Alcaraz Real Valladolid 1-1
20' Wissel Espanyol Wissel Lluís López voor Diego López Espanyol
47' Penalty gemist Real Valladolid Penalty gemist Sergi Guardiola Real Valladolid
49' Wissel Real Valladolid Wissel Javi Moyano voor Borja Fernández Real Valladolid
52' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Sergi Darder Espanyol
56' Doelpunt Espanyol Doelpunt Mario Hermoso Espanyol 2-1
60' Wissel Espanyol Wissel Granero voor H. Pérez Espanyol
65' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei met assist van Sergi Darder Espanyol 3-1
68' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Nacho Martínez Real Valladolid
68' Wissel Real Valladolid Wissel S. Plaza voor E. Ünal Real Valladolid
68' Wissel Real Valladolid Wissel Keko voor Borja Fernández Real Valladolid
84' Wissel Espanyol Wissel Javi Puado voor Wu Lei Espanyol
Opstellingen Espanyol - Real Valladolid
De opstellingen van Espanyol en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Real Valladolid

Espanyol en Real Valladolid treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 15e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Espanyol - Real Valladolid Opstelling Espanyol Opstelling Real Valladolid Live Espanyol - Real Valladolid Live Espanyol - Real Valladolid kijken Espanyol - Real Valladolid kijken Live Espanyol - Real Valladolid stream Espanyol - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Real Valladolid Uitslag Espanyol - Real Valladolid Statistieken Espanyol - Real Valladolid Primera División 2018/2019 Espanyol - Real Valladolid wedden Espanyol - Real Valladolid gokken Espanyol - Real Valladolid Unibet