Nabeschouwing Getafe - Barcelona (1-2) || Primera División

Zondag 6 januari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Getafe het zondag 6 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Barcelona (1-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Messi, waarmee Barcelona met 0-1 de leiding nam. Barcelona vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Suárez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Getafe de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Jaime Mata. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Getafe kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Barcelona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Barcelona
Goals
1
2
Balbezit
24%
76%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
79
120
Gevaarlijke aanvallen
38
26
Passes
220
738
Overtredingen
23
12
Buitenspel
3
2
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor Arthur Barcelona
15' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor Jordi Alba Barcelona
15' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Foulquier Getafe
20' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi Barcelona 0-1
39' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Suárez Barcelona 0-2
43' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata met assist van Ángel Getafe 1-2
57' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor D. Foulquier Getafe
61' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
65' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor A. Vidal Barcelona
69' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
70' Wissel Barcelona Wissel Sergio Busquets voor A. Vidal Barcelona
74' Wissel Getafe Wissel Samuel Sáiz voor Ángel Getafe
77' Gele kaart Getafe Gele kaart voor N. Maksimović Getafe
84' Wissel Barcelona Wissel Philippe Coutinho voor O. Dembélé Barcelona
84' Wissel Getafe Wissel Robert Ibáñez voor Portillo Getafe
88' Wissel Barcelona Wissel Carles Aleñà voor Arthur Barcelona
Opstellingen Getafe - Barcelona
De opstellingen van Getafe en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Barcelona

Getafe en Barcelona treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 7e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Barcelona Opstelling Getafe Opstelling Barcelona Live Getafe - Barcelona Live Getafe - Barcelona kijken Getafe - Barcelona kijken Live Getafe - Barcelona stream Getafe - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Barcelona Uitslag Getafe - Barcelona Statistieken Getafe - Barcelona Primera División 2018/2019 Getafe - Barcelona wedden Getafe - Barcelona gokken Getafe - Barcelona Unibet