Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano (2-1) || Primera División

Zaterdag 23 februari 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Getafe het zaterdag 23 februari 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano (2-1)

Het Primera División duel tussen Getafe en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Jaime Mata, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Rayo Vallecano kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Raúl de Tomás, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Jorge Molina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Getafe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Getafe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Rayo Vallecano
Goals
2
1
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
119
104
Gevaarlijke aanvallen
51
39
Passes
340
486
Overtredingen
12
13
Buitenspel
3
3
Corners
2
2
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Rayo Vallecano 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Getafe Doelpunt Jaime Mata met assist van D. Foulquier Getafe 1-0
32' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Antunes Getafe
55' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor Adri Embarba Rayo Vallecano
58' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Raúl de Tomás met assist van Santi Comesaña Rayo Vallecano 1-1
60' Wissel Rayo Vallecano Wissel Mario Suárez voor G. Imbula Rayo Vallecano
68' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van Jaime Mata Getafe 2-1
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel José Ángel Pozo voor E. Velázquez Rayo Vallecano
73' Wissel Getafe Wissel M. Olivera voor Portillo Getafe
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
84' Wissel Getafe Wissel S. Cristóforo voor Jorge Molina Getafe
90' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Mario Suárez Rayo Vallecano
91' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jaime Mata Getafe
Opstellingen Getafe - Rayo Vallecano
De opstellingen van Getafe en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Rayo Vallecano

Getafe en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Rayo Vallecano 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 5e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Getafe - Rayo Vallecano Opstelling Getafe Opstelling Rayo Vallecano Live Getafe - Rayo Vallecano Live Getafe - Rayo Vallecano kijken Getafe - Rayo Vallecano kijken Live Getafe - Rayo Vallecano stream Getafe - Rayo Vallecano Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Rayo Vallecano Uitslag Getafe - Rayo Vallecano Statistieken Getafe - Rayo Vallecano Primera División 2018/2019 Getafe - Rayo Vallecano wedden Getafe - Rayo Vallecano gokken Getafe - Rayo Vallecano Unibet