Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid (0-0) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Getafe het vrijdag 31 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Real Valladolid (0-0)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Getafe en Real Valladolid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Getafe en Real Valladolid gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Adrián Cordero Vega niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Getafe - Real Valladolid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Portillo Getafe
40' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Javi Moyano Real Valladolid
42' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Iván Alejo Getafe
46' Wissel Getafe Wissel A. Ndiaye voor Iván Alejo Getafe
58' Wissel Getafe Wissel Jorge Molina voor Jaime Mata Getafe
67' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Keko Real Valladolid
70' Wissel Real Valladolid Wissel D. Čop voor E. Ünal Real Valladolid
79' Wissel Real Valladolid Wissel Míchel voor Toni Suárez Real Valladolid
83' Wissel Getafe Wissel Sergi Guardiola voor Ángel Getafe
89' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Real Valladolid
Opstellingen Getafe - Real Valladolid
De opstellingen van Getafe en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Real Valladolid

Getafe en Real Valladolid treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 1 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Real Valladolid favoriet. 4 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 3
Winst Real Valladolid 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 11e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 14e plaats.