Nabeschouwing Getafe - Sevilla (3-0) || Primera División

Zondag 21 april 2019 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Getafe het zondag 21 april 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Sevilla (3-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 3-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. Jaime Mata maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Getafe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 49e minuut was het Getafe dat via Sergio Escudero dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz. In de 46e minuut kreeg Q. Promes van Sevilla voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sevilla de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 74e minuut werd D. Dakonam van Getafe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Getafe met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 3-0 stand in het voordeel van Getafe.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Sevilla
Goals
3
0
Balbezit
35%
65%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
3
6
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
92
110
Gevaarlijke aanvallen
33
45
Passes
260
465
Overtredingen
19
15
Buitenspel
2
3
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Sevilla 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor I. Amadou Sevilla
30' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
32' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
33' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
33' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
35' Penalty Getafe Penalty Jaime Mata Getafe 1-0
38' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jaime Mata Getafe
49' Penalty Getafe Penalty Sergio Escudero Getafe
50' Wissel Sevilla Wissel Jorge Molina voor Sevilla 2-0
46' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor Q. Promes É. Banega Sevilla
50' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Bruno González Getafe
51' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
53' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina Getafe 3-0
61' Wissel Getafe Wissel Portillo voor G. Shibasaki Getafe
67' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor I. Amadou Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel M. Rog voor Munir Sevilla
74' Rode kaart Getafe Rode kaart voor D. Dakonam Getafe
77' Wissel Getafe Wissel M. Flamini voor Jorge Molina Getafe
85' Wissel Getafe Wissel Ángel voor Jaime Mata Getafe
Opstellingen Getafe - Sevilla
De opstellingen van Getafe en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Sevilla

Getafe en Sevilla treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Sevilla elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 5e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Getafe - Sevilla Opstelling Getafe Opstelling Sevilla Live Getafe - Sevilla Live Getafe - Sevilla kijken Getafe - Sevilla kijken Live Getafe - Sevilla stream Getafe - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Sevilla Uitslag Getafe - Sevilla Statistieken Getafe - Sevilla Primera División 2018/2019 Getafe - Sevilla wedden Getafe - Sevilla gokken Getafe - Sevilla Unibet