Nabeschouwing Girona - Espanyol (1-2) || Primera División

Zaterdag 6 april 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Girona het zaterdag 6 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Espanyol (1-2)

Het Primera División duel tussen Girona en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door Sergi Darder, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Stuani in de 80e minuut zorgde er even later voor dat Girona weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 89e minuut zette Y. Bounou zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Espanyol de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Espanyol dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Girona - Espanyol
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
95
80
Gevaarlijke aanvallen
52
39
Passes
384
323
Overtredingen
23
20
Buitenspel
3
2
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Girona - Espanyol 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Javi López Espanyol
35' Gele kaart Girona Gele kaart voor C. Stuani Girona
43' Gele kaart Girona Gele kaart voor Álex Granell Girona
58' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pere Pons Girona
59' Doelpunt Espanyol Doelpunt Sergi Darder Espanyol 0-1
60' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor A. Lozano Girona
62' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
65' Wissel Girona Wissel Douglas Luiz voor Pere Pons Girona
73' Gele kaart Girona Gele kaart voor Douglas Luiz Girona
76' Wissel Espanyol Wissel Javi Puado voor Wu Lei Espanyol
80' Penalty Girona Penalty C. Stuani Girona 1-1
88' Wissel Girona Wissel Ramalho voor Pedro Porro Girona
89' Doelpunt Espanyol Doelpunt Y. Bounou Espanyol 1-2
91' Gele kaart Girona Gele kaart voor Ramalho Girona
92' Wissel Espanyol Wissel Adrià Pedrosa voor Javi López Espanyol
94' Wissel Espanyol Wissel Sergio García voor Óscar Melendo Espanyol
Opstellingen Girona - Espanyol
De opstellingen van Girona en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Espanyol

Girona en Espanyol treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 14e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Girona - Espanyol Opstelling Girona Opstelling Espanyol Live Girona - Espanyol Live Girona - Espanyol kijken Girona - Espanyol kijken Live Girona - Espanyol stream Girona - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Girona - Espanyol Uitslag Girona - Espanyol Statistieken Girona - Espanyol Primera División 2018/2019 Girona - Espanyol wedden Girona - Espanyol gokken Girona - Espanyol Unibet