Nabeschouwing Girona - Getafe (1-1) || Primera División

Vrijdag 21 december 2018 - 19:30 uur

In de Primera División neemt Girona het vrijdag 21 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Getafe (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Girona en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Ángel, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Girona het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk B. Espinosa die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Girona - Getafe
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
128
114
Gevaarlijke aanvallen
42
35
Passes
573
296
Overtredingen
9
13
Buitenspel
2
2
Corners
4
1
Wissels
2
3
LIVE Girona - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Foulquier Getafe
53' Wissel Getafe Wissel Bruno González voor D. Dakonam Getafe
61' Doelpunt Getafe Doelpunt Ángel met assist van Antunes Getafe 0-1
72' Wissel Girona Wissel V. Fernandez voor Pedro Porro Girona
72' Wissel Girona Wissel A. Lozano voor Aleix García Girona
83' Wissel Getafe Wissel M. Flamini voor Ángel Getafe
85' Doelpunt Girona Doelpunt B. Espinosa met assist van Álex Granell Girona 1-1
86' Gele kaart Girona Gele kaart voor Álex Granell Girona
93' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Flamini Getafe
94' Wissel Getafe Wissel Robert Ibáñez voor M. Arambarri Getafe
Opstellingen Girona - Getafe
De opstellingen van Girona en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Getafe

Girona en Getafe treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 10e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Girona - Getafe Opstelling Girona Opstelling Getafe Live Girona - Getafe Live Girona - Getafe kijken Girona - Getafe kijken Live Girona - Getafe stream Girona - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Girona - Getafe Uitslag Girona - Getafe Statistieken Girona - Getafe Primera División 2018/2019 Girona - Getafe wedden Girona - Getafe gokken Girona - Getafe Unibet