Nabeschouwing Girona - Real Madrid (1-4) || Primera División 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 22:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Girona het zondag 26 augustus 2018 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Real Madrid (1-4)

Het Primera División duel tussen Girona en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-4 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Borja García, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Sergio Ramos in de 39e minuut zorgde er even later voor dat Real Madrid weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het K. Benzema van Real Madrid die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-2.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Real Madrid vergroot nadat G. Bale de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist K. Benzema namens Real Madrid de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Juan Martínez Munuera en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Real Madrid.

LIVE Girona - Real Madrid 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Girona Doelpunt Borja García Girona 1-0
33' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pedro Porro Girona
39' Penalty Real Madrid Penalty Sergio Ramos Real Madrid 1-1
52' Penalty Real Madrid Penalty K. Benzema Real Madrid 1-2
58' Wissel Girona Wissel C. Stuani voor A. Lozano Girona
59' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van Isco Real Madrid 1-3
60' Wissel Real Madrid Wissel R. Varane voor Marcelo Real Madrid
65' Gele kaart Girona Gele kaart voor Muniesa Girona
67' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Daniel Carvajal Real Madrid
71' Wissel Girona Wissel Aleix García voor Pere Pons Girona
77' Wissel Real Madrid Wissel L. Modrić voor Isco Real Madrid
79' Wissel Girona Wissel Aday voor Pedro Porro Girona
80' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van G. Bale Real Madrid 1-4
86' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor K. Benzema Real Madrid
87' Wissel Real Madrid Wissel Lucas Vázquez voor G. Bale Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Vázquez Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Real Madrid
Opstellingen Girona - Real Madrid
De opstellingen van Girona en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Real Madrid

Girona en Real Madrid treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Girona als Real Madrid wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Girona 1
Winst Real Madrid 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 12e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 7e plaats.