Nabeschouwing Girona - Real Sociedad (0-0) || Primera División

Maandag 25 februari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Girona het maandag 25 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Real Sociedad (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Girona en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Girona en Real Sociedad gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Girona, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Girona - Real Sociedad
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
95
118
Gevaarlijke aanvallen
51
42
Passes
360
436
Overtredingen
26
15
Buitenspel
1
4
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Girona - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Girona Gele kaart voor C. Stuani Girona
54' Gele kaart Girona Gele kaart voor A. Lozano Girona
65' Wissel Girona Wissel Borja García voor A. Lozano Girona
66' Gele kaart Girona Gele kaart voor Douglas Luiz Girona
70' Gele kaart Girona Gele kaart voor Álex Granell Girona
70' Wissel Girona Wissel Pere Pons voor Douglas Luiz Girona
73' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor Juanmi Real Sociedad
79' Wissel Real Sociedad Wissel Rubén Pardo voor Zurutuza Real Sociedad
86' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
86' Wissel Girona Wissel S. Doumbia voor C. Stuani Girona
88' Wissel Real Sociedad Wissel H. Moreno voor Mikel Merino Real Sociedad
Opstellingen Girona - Real Sociedad
De opstellingen van Girona en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Real Sociedad

Girona en Real Sociedad treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Real Sociedad elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Girona 0
Winst Real Sociedad 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 15e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Girona - Real Sociedad Opstelling Girona Opstelling Real Sociedad Live Girona - Real Sociedad Live Girona - Real Sociedad kijken Girona - Real Sociedad kijken Live Girona - Real Sociedad stream Girona - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Girona - Real Sociedad Uitslag Girona - Real Sociedad Statistieken Girona - Real Sociedad Primera División 2018/2019 Girona - Real Sociedad wedden Girona - Real Sociedad gokken Girona - Real Sociedad Unibet