Nabeschouwing Huesca - Espanyol (0-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het zondag 21 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Espanyol (0-2)

Het Primera División duel tussen Huesca en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Borja Iglesias, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Espanyol vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Borja Iglesias op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Espanyol.

LIVE Huesca - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
41' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias met assist van Dídac Vilá Espanyol 0-1
47' Wissel Huesca Wissel Gonzalo Melero voor J. Hernández Huesca
57' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor Álex Gallar Huesca
58' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
64' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias met assist van H. Pérez Espanyol 0-2
66' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor H. Pérez Espanyol
67' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
68' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Mario Hermoso Espanyol
73' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dídac Vilá Espanyol
74' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor D. Musto Huesca
74' Wissel Espanyol Wissel Léo Baptistão voor Sergio García Espanyol
88' Wissel Espanyol Wissel Óscar Melendo voor Borja Iglesias Espanyol
99' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Miramón Huesca
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Espanyol
Opstellingen Huesca - Espanyol
De opstellingen van Huesca en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Espanyol

Huesca en Espanyol treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Winst Huesca 0
Winst Espanyol 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 6e plaats.