Nabeschouwing Huesca - Getafe (1-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Huesca het zondag 4 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Getafe (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Huesca en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Etxeita, waarmee Huesca met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Getafe het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk Jorge Molina die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Huesca - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Miramón Huesca
50' Doelpunt Huesca Doelpunt Etxeita met assist van David Ferreiro Huesca 1-0
54' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Ángel Getafe
59' Gele kaart Huesca Gele kaart voor D. Musto Huesca
59' Wissel Getafe Wissel Portillo voor A. Ndiaye Getafe
70' Wissel Getafe Wissel Jaime Mata voor Ángel Getafe
71' Wissel Getafe Wissel Robert Ibáñez voor D. Foulquier Getafe
72' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor S. Gürler Huesca
74' Gele kaart Huesca Gele kaart voor David Ferreiro Huesca
74' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Rúben Semedo Huesca
81' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor J. Hernández Huesca
85' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Álex Gallar Huesca
85' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
87' Wissel Huesca Wissel Christian Rivera voor Moi Gómez Huesca
91' Doelpunt Getafe Doelpunt Jorge Molina met assist van Portillo Getafe 1-1
94' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Huesca - Getafe
Opstellingen Huesca - Getafe
De opstellingen van Huesca en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Getafe

Huesca en Getafe treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Winst Huesca 0
Winst Getafe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 10e plaats.