Nabeschouwing Huesca - Leganés (2-1) || Primera División

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Huesca het zaterdag 18 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Leganés (2-1)

Het Primera División duel tussen Huesca en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Huesca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Mantovani zette Leganés op een 0-1 voorsprong in de 39e minuut van de wedstrijd. Huesca kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mantovani, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette M. Mantovani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Huesca de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Huesca dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Leganés
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
132
122
Gevaarlijke aanvallen
38
62
Passes
404
382
Overtredingen
18
12
Buitenspel
1
2
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Huesca - Leganés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Leganés Gele kaart voor K. Omeruo Leganés
31' Wissel Huesca Wissel M. Mantovani voor Etxeita Huesca
39' Eigen doelpunt Leganés Eigen doelpunt M. Mantovani Leganés 0-1
53' Wissel Leganés Wissel E. Muñoz voor K. Omeruo Leganés
55' Doelpunt Huesca Doelpunt M. Mantovani met assist van J. Añor Huesca 1-1
61' Wissel Huesca Wissel Juanjo Camacho voor Gonzalo Melero Huesca
67' Wissel Leganés Wissel Y. En-Nesyri voor G. Carrillo Leganés
71' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor J. Añor Huesca
81' Wissel Leganés Wissel A. Szymanowski voor V. Kravets Leganés
83' Doelpunt Huesca Doelpunt M. Mantovani met assist van Moi Gómez Huesca 2-1
Opstellingen Huesca - Leganés
De opstellingen van Huesca en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Leganés

Huesca en Leganés treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Leganés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Huesca 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Huesca - Leganés Opstelling Huesca Opstelling Leganés Live Huesca - Leganés Live Huesca - Leganés kijken Huesca - Leganés kijken Live Huesca - Leganés stream Huesca - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Huesca - Leganés Uitslag Huesca - Leganés Statistieken Huesca - Leganés Primera División 2018/2019 Huesca - Leganés wedden Huesca - Leganés gokken Huesca - Leganés Unibet