Nabeschouwing Huesca - Real Madrid (0-1) || Primera División

Zondag 9 december 2018 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Huesca het zondag 9 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Real Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Huesca en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door G. Bale, waarmee Real Madrid met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Real Madrid.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Real Madrid
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
103
88
Gevaarlijke aanvallen
45
50
Passes
376
452
Overtredingen
12
10
Buitenspel
4
3
Corners
11
6
Wissels
3
3
LIVE Huesca - Real Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Real Madrid Doelpunt G. Bale met assist van Álvaro Odriozola Real Madrid 0-1
19' Wissel Huesca Wissel Gonzalo Melero voor Aguilera Huesca
26' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Daniel Carvajal Real Madrid
39' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Dani Ceballos Real Madrid
42' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Etxeita Huesca
58' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor Dani Ceballos Real Madrid
66' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor L. Modrić Real Madrid
76' Wissel Huesca Wissel S. Gürler voor David Ferreiro Huesca
76' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor G. Bale Real Madrid
80' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Pablo Ínsua Huesca
84' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor E. Ávila Huesca
Opstellingen Huesca - Real Madrid
De opstellingen van Huesca en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Real Madrid

Huesca en Real Madrid treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Real Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Huesca 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Huesca - Real Madrid Opstelling Huesca Opstelling Real Madrid Live Huesca - Real Madrid Live Huesca - Real Madrid kijken Huesca - Real Madrid kijken Live Huesca - Real Madrid stream Huesca - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Huesca - Real Madrid Uitslag Huesca - Real Madrid Statistieken Huesca - Real Madrid Primera División 2018/2019 Huesca - Real Madrid wedden Huesca - Real Madrid gokken Huesca - Real Madrid Unibet