Nabeschouwing Huesca - Valencia (2-6) || Primera División

Zondag 5 mei 2019 - 20:45 uur

In de Primera División neemt Huesca het zondag 5 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Valencia (2-6)

Het Primera División duel tussen Huesca en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande geëindigd in een 2-6 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Valencia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Wass. Valencia vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrigo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut volgde een derde treffer van Valencia, waarmee Santi Mina zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Valencia geen gas terug, waardoor in de 33e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Santi Mina. In de 40e werkte Etxeita de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 0-5 kwam te staan. In de 51e minuut was het Rodrigo van Valencia wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Huesca om te scoren. In de 66e minuut zette Gonzalo Melero de stand op 1-6 in het voordeel van Huesca. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Huesca. Het was Álex Gallar die in de 92e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos Del Cerro Grande bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Valencia.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Valencia
Goals
2
6
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
24
10
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
119
75
Gevaarlijke aanvallen
72
34
Passes
451
449
Overtredingen
10
9
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Huesca - Valencia 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Wass met assist van Gabriel Paulista Valencia 0-1
16' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Santi Mina Valencia 0-2
20' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Gonçalo Guedes Valencia 0-3
29' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
30' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
33' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van D. Wass Valencia 0-4
40' Eigen doelpunt Valencia Eigen doelpunt Etxeita Valencia 0-5
46' Wissel Huesca Wissel Gonzalo Melero voor J. Hernández Huesca
46' Wissel Valencia Wissel Carlos Soler voor Dani Parejo Valencia
46' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Gonçalo Guedes Valencia
51' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Santi Mina Valencia 0-6
58' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Rodrigo Valencia
65' Wissel Huesca Wissel J. Añor voor Moi Gómez Huesca
66' Doelpunt Huesca Doelpunt Gonzalo Melero Huesca 1-6
76' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor Enric Gallego Huesca
85' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Christian Rivera Huesca
92' Penalty Huesca Penalty Álex Gallar Huesca 2-6
Opstellingen Huesca - Valencia
De opstellingen van Huesca en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Valencia

Huesca en Valencia treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Valencia elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Huesca 0
Winst Valencia 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Huesca - Valencia Opstelling Huesca Opstelling Valencia Live Huesca - Valencia Live Huesca - Valencia kijken Huesca - Valencia kijken Live Huesca - Valencia stream Huesca - Valencia Fox Sports Nabeschouwing Huesca - Valencia Uitslag Huesca - Valencia Statistieken Huesca - Valencia Primera División 2018/2019 Huesca - Valencia wedden Huesca - Valencia gokken Huesca - Valencia Unibet