Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid (2-2) || Primera División

Zaterdag 18 mei 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Levante het zaterdag 18 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid (2-2)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Levante en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Cabaco, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Levante vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Roger Martí op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut moest Atlético Madrid verder met een man minder nadat Á. Correa een rode kaart had gekregen.

In de 68e minuut was het Atlético Madrid dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Rodri Hernández. Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Sergio Camello de 2-2 maakte namens Atlético Madrid.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Levante - Atlético Madrid
Goals
2
2
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
17
17
Schoten op doel
7
8
Aanvallen
92
97
Gevaarlijke aanvallen
49
53
Passes
425
499
Overtredingen
9
7
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Levante - Atlético Madrid 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Levante Doelpunt E. Cabaco met assist van Rúben Vezo Levante 1-0
33' Wissel Levante Wissel Fran Manzanara voor Rubén Rochina Levante
36' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí Levante 2-0
39' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Francisco Montero Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Sergio Camello voor T. Partey Atlético Madrid
51' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor Á. Correa Atlético Madrid
63' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor T. Lemar Atlético Madrid
68' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Rodri Hernández met assist van Juanfran Atlético Madrid 2-1
73' Wissel Levante Wissel M. Simon voor Luna Levante
75' Wissel Atlético Madrid Wissel Víctor Mollejo voor Francisco Montero Atlético Madrid
78' Wissel Levante Wissel José Luis Morales voor Pedro López Levante
79' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Sergio Camello Atlético Madrid 2-2
Opstellingen Levante - Atlético Madrid
De opstellingen van Levante en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Atlético Madrid

Levante en Atlético Madrid treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 15e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Levante - Atlético Madrid Opstelling Levante Opstelling Atlético Madrid Live Levante - Atlético Madrid Live Levante - Atlético Madrid kijken Levante - Atlético Madrid kijken Live Levante - Atlético Madrid stream Levante - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Levante - Atlético Madrid Uitslag Levante - Atlético Madrid Statistieken Levante - Atlético Madrid Primera División 2018/2019 Levante - Atlético Madrid wedden Levante - Atlético Madrid gokken Levante - Atlético Madrid Unibet