Nabeschouwing Levante - Celta de Vigo (1-2) || Primera División 2018/2019

Maandag 27 augustus 2018 - 20:15 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Levante het maandag 27 augustus 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Celta de Vigo (1-2)

Het Primera División duel tussen Levante en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 1-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door P. Sisto, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Gómez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Levante vervolgens op 1-2. Het was José Luis Morales die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández, waardoor Celta de Vigo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Levante - Celta de Vigo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto met assist van M. Gómez Celta de Vigo 0-1
35' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gómez met assist van P. Sisto Celta de Vigo 0-2
46' Wissel Levante Wissel S. Prcić voor C. Doukouré Levante
59' Wissel Levante Wissel R. Dwamena voor Jason Levante
63' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Hugo Mallo Celta de Vigo
67' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Boufal voor Iago Aspas Celta de Vigo
71' Wissel Levante Wissel Rubén Rochina voor E. Bardhi Levante
74' Gele kaart Levante Gele kaart voor Campaña Levante
77' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Alvarez Celta de Vigo
78' Penalty Levante Penalty José Luis Morales Levante 1-2
82' Wissel Celta de Vigo Wissel O. Yokuşlu voor P. Sisto Celta de Vigo
90' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Eckert voor M. Gómez Celta de Vigo
93' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Boufal Celta de Vigo
96' Gele kaart Levante Gele kaart voor Rober Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Celta de Vigo
Opstellingen Levante - Celta de Vigo
De opstellingen van Levante en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Celta de Vigo

Levante en Celta de Vigo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 19 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 8 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Levante. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 2
Winst Celta de Vigo 8
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 7e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 11e plaats.