Nabeschouwing Levante - Sevilla (2-6) || Primera División 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Levante het zondag 23 september 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Sevilla (2-6)

Het Primera División duel tussen Levante en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-6 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Levante kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Roger Martí, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette Daniel Carriço zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam.

Levante kreeg een penalty toegewezen in de 26e minuut, die werd genomen door José Luis Morales. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Na 35 minuten werd de voorsprong voor Sevilla vergroot nadat W. Ben Yedder de 1-3 wist te scoren. In de 45e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het W. Ben Yedder die namens Sevilla het net wist te raken. Even later viel in de 49e minuut opnieuw een doelpunt. Het was André Silva van Sevilla die de score op 1-5 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 59 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Sevilla. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van Pablo Sarabia die de stand in de wedstrijd op 1-6 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde M. Simon de 2-6 voor Levante en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guillermo Cuadra Fernández bij een 2-6 eindstand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Levante - Sevilla 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Pablo Sarabia Sevilla 0-1
12' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí met assist van Luna Levante 1-1
20' Gele kaart Levante Gele kaart voor Sergio Postigo Levante
21' Doelpunt Sevilla Doelpunt Daniel Carriço met assist van Pablo Sarabia Sevilla 1-2
26' Penalty gemist Levante Penalty gemist José Luis Morales Levante
35' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Pablo Sarabia Sevilla 1-3
45' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder Sevilla 1-4
49' Doelpunt Sevilla Doelpunt André Silva Sevilla 1-5
59' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van W. Ben Yedder Sevilla 1-6
61' Wissel Levante Wissel E. Boateng voor Roger Martí Levante
61' Wissel Levante Wissel N. Vukčević voor S. Prcić Levante
62' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Aleix Vidal Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor W. Ben Yedder Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor É. Banega Sevilla
73' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Pablo Sarabia Sevilla
73' Wissel Levante Wissel M. Simon voor Campaña Levante
90' Doelpunt Levante Doelpunt M. Simon Levante 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Sevilla
Opstellingen Levante - Sevilla
De opstellingen van Levante en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Sevilla

Levante en Sevilla treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Sevilla in de Primera División vond plaats op 27 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 8 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Levante. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 4
Winst Sevilla 8
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 13e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 14e plaats.