Nabeschouwing Levante - Valencia (2-2) || Primera División 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Levante het zondag 2 september 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Valencia (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Levante en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Roger Martí, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Valencia kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Cheryshev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette Roger Martí zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam.

Dani Parejo zette Valencia even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Javier Estrada Fernández toegekende penalty wist te benutten. In de 76e minuut moest Levante verder met een man minder, nadat Coke een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Levante - Valencia 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí Levante 1-0
16' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Cheryshev met assist van Carlos Soler Valencia 1-1
33' Doelpunt Levante Doelpunt Roger Martí met assist van E. Bardhi Levante 2-1
45' Gele kaart Levante Gele kaart voor Coke Levante
46' Wissel Levante Wissel Rober voor Sergio Postigo Levante
48' Gele kaart Levante Gele kaart voor Chema Levante
51' Penalty Valencia Penalty Dani Parejo Valencia 2-2
65' Wissel Levante Wissel Jason voor S. Prcić Levante
68' Wissel Valencia Wissel M. Batshuayi voor K. Gameiro Valencia
69' Wissel Levante Wissel R. Dwamena voor E. Boateng Levante
70' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor D. Cheryshev Valencia
76' Tweede gele kaart Levante Tweede gele kaart voor Coke Levante
82' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Carlos Soler Valencia
93' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Ferrán Torres Valencia
94' Gele kaart Levante Gele kaart voor José Luis Morales Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Valencia
Opstellingen Levante - Valencia
De opstellingen van Levante en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Valencia

Levante en Valencia treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Valencia in de Primera División vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 8 keer wist de ploeg van Levante te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Levante. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Levante 5
Winst Valencia 8
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 12e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 15e plaats.