Nabeschouwing Rayo Vallecano - Atlético Madrid (0-1) || Primera División

Zaterdag 16 februari 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het zaterdag 16 februari 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Atlético Madrid (0-1)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rayo Vallecano dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Atlético Madrid
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
133
131
Gevaarlijke aanvallen
37
59
Passes
406
410
Overtredingen
10
14
Buitenspel
0
2
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Rayo Vallecano - Atlético Madrid 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel José Ángel Pozo voor Adri Embarba Rayo Vallecano
57' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebé voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
60' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Á. Correa Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Diego Costa voor Vitolo Atlético Madrid
74' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Álvaro Morata Atlético Madrid 0-1
75' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Savić voor Rodri Hernández Atlético Madrid
76' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor Alejandro Gálvez Rayo Vallecano
92' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Giménez Atlético Madrid
Opstellingen Rayo Vallecano - Atlético Madrid
De opstellingen van Rayo Vallecano en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Atlético Madrid

Rayo Vallecano en Atlético Madrid treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 18e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rayo Vallecano - Atlético Madrid Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Atlético Madrid Live Rayo Vallecano - Atlético Madrid Live Rayo Vallecano - Atlético Madrid kijken Rayo Vallecano - Atlético Madrid kijken Live Rayo Vallecano - Atlético Madrid stream Rayo Vallecano - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Atlético Madrid Uitslag Rayo Vallecano - Atlético Madrid Statistieken Rayo Vallecano - Atlético Madrid Primera División 2018/2019 Rayo Vallecano - Atlético Madrid wedden Rayo Vallecano - Atlético Madrid gokken Rayo Vallecano - Atlético Madrid Unibet