Nabeschouwing Rayo Vallecano - Girona (0-2) || Primera División

Vrijdag 1 maart 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het vrijdag 1 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Girona (0-2)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Girona is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 0-2 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Stuani, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. In de 60e minuut moest A. Ba van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Santiago Jaime Latre een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rayo Vallecano verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Girona via een goal van C. Stuani in de 85e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Girona.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Girona
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
87
97
Gevaarlijke aanvallen
72
51
Passes
408
348
Overtredingen
17
23
Buitenspel
1
2
Corners
7
1
Wissels
3
3
LIVE Rayo Vallecano - Girona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Mario Suárez Rayo Vallecano
30' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani Girona 0-1
51' Wissel Rayo Vallecano Wissel G. Kakuta voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
60' Rode kaart Rayo Vallecano Rode kaart voor A. Ba Rayo Vallecano
64' Gele kaart Girona Gele kaart voor Ramalho Girona
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel E. Velázquez voor Mario Suárez Rayo Vallecano
74' Wissel Girona Wissel Aleix García voor Borja García Girona
75' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor E. Velázquez Rayo Vallecano
77' Gele kaart Girona Gele kaart voor Raúl García Girona
78' Wissel Rayo Vallecano Wissel F. Di Santo voor Adri Embarba Rayo Vallecano
82' Wissel Girona Wissel Pedro Porro voor Ramalho Girona
84' Gele kaart Girona Gele kaart voor Álex Granell Girona
85' Doelpunt Girona Doelpunt C. Stuani met assist van Pedro Porro Girona 0-2
89' Wissel Girona Wissel P. Roberts voor Portu Girona
89' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Santi Comesaña Rayo Vallecano
92' Gele kaart Girona Gele kaart voor Alcalá Girona
Opstellingen Rayo Vallecano - Girona
De opstellingen van Rayo Vallecano en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Girona

Rayo Vallecano en Girona treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 0
Winst Girona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 19e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rayo Vallecano - Girona Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Girona Live Rayo Vallecano - Girona Live Rayo Vallecano - Girona kijken Rayo Vallecano - Girona kijken Live Rayo Vallecano - Girona stream Rayo Vallecano - Girona Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Girona Uitslag Rayo Vallecano - Girona Statistieken Rayo Vallecano - Girona Primera División 2018/2019 Rayo Vallecano - Girona wedden Rayo Vallecano - Girona gokken Rayo Vallecano - Girona Unibet