Nabeschouwing Rayo Vallecano - Huesca (0-0) || Primera División

Zaterdag 20 april 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het zaterdag 20 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Huesca (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Rayo Vallecano en Huesca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rayo Vallecano en Huesca gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José Luis González González niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Huesca
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
57
59
Gevaarlijke aanvallen
39
40
Passes
339
276
Overtredingen
12
10
Buitenspel
3
8
Corners
8
3
Wissels
2
2
LIVE Rayo Vallecano - Huesca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álvaro Medrán Rayo Vallecano
45' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Tito Rayo Vallecano
46' Wissel Huesca Wissel M. Mantovani voor Jorge Pulido Huesca
47' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Enric Gallego Huesca
62' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Gonzalo Melero Huesca
64' Wissel Huesca Wissel J. Hernández voor Gonzalo Melero Huesca
66' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
66' Wissel Rayo Vallecano Wissel Alberto García voor Álvaro Medrán Rayo Vallecano
80' Wissel Rayo Vallecano Wissel F. Di Santo voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
86' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
Opstellingen Rayo Vallecano - Huesca
De opstellingen van Rayo Vallecano en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Huesca

Rayo Vallecano en Huesca treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 0
Winst Huesca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 19e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rayo Vallecano - Huesca Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Huesca Live Rayo Vallecano - Huesca Live Rayo Vallecano - Huesca kijken Rayo Vallecano - Huesca kijken Live Rayo Vallecano - Huesca stream Rayo Vallecano - Huesca Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Huesca Uitslag Rayo Vallecano - Huesca Statistieken Rayo Vallecano - Huesca Primera División 2018/2019 Rayo Vallecano - Huesca wedden Rayo Vallecano - Huesca gokken Rayo Vallecano - Huesca Unibet