Nabeschouwing Rayo Vallecano - Real Valladolid (1-2) || Primera División

Zondag 12 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Rayo Vallecano het zondag 12 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio del Rayo Vallecano (de Vallecas Teresa Rivero) in Madrid.

Via de Rayo Vallecano - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rayo Vallecano - Real Valladolid (1-2)

Het Primera División duel tussen Rayo Vallecano en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. E. Ünal maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Real Valladolid vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Rayo Vallecano kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Álvaro Medrán, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette Sergi Guardiola zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Valladolid de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Real Valladolid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rayo Vallecano - Real Valladolid
Goals
1
2
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
107
86
Gevaarlijke aanvallen
68
23
Passes
501
223
Overtredingen
13
9
Buitenspel
3
2
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Rayo Vallecano - Real Valladolid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rayo Vallecano - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Penalty Real Valladolid Penalty E. Ünal Real Valladolid 0-1
61' Wissel Real Valladolid Wissel Antoñito voor Waldo Rubio Real Valladolid
67' Wissel Rayo Vallecano Wissel Javi Guerra voor Tito Rayo Vallecano
69' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Álex Moreno Rayo Vallecano
73' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Álvaro Medrán met assist van Alberto García Rayo Vallecano 1-1
75' Wissel Rayo Vallecano Wissel Ó. Trejo voor Álex Moreno Rayo Vallecano
76' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
77' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kiko Olivas Real Valladolid
80' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Sergi Guardiola met assist van E. Ünal Real Valladolid 1-2
83' Wissel Real Valladolid Wissel Borja Fernández voor Sergi Guardiola Real Valladolid
86' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Fernando Calero Real Valladolid
87' Wissel Rayo Vallecano Wissel Santi Comesaña voor Catena Rayo Vallecano
92' Wissel Real Valladolid Wissel D. Čop voor E. Ünal Real Valladolid
Opstellingen Rayo Vallecano - Real Valladolid
De opstellingen van Rayo Vallecano en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rayo Vallecano gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rayo Vallecano - Real Valladolid

Rayo Vallecano en Real Valladolid treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rayo Vallecano en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Rayo Vallecano 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rayo Vallecano op een 19e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rayo Vallecano - Real Valladolid Opstelling Rayo Vallecano Opstelling Real Valladolid Live Rayo Vallecano - Real Valladolid Live Rayo Vallecano - Real Valladolid kijken Rayo Vallecano - Real Valladolid kijken Live Rayo Vallecano - Real Valladolid stream Rayo Vallecano - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Rayo Vallecano - Real Valladolid Uitslag Rayo Vallecano - Real Valladolid Statistieken Rayo Vallecano - Real Valladolid Primera División 2018/2019 Rayo Vallecano - Real Valladolid wedden Rayo Vallecano - Real Valladolid gokken Rayo Vallecano - Real Valladolid Unibet