Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (3-3) || Primera División 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Betis het zondag 4 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (3-3)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Real Betis en Celta de Vigo geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Loren Morón, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Real Betis vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Junior Firpo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Celta de Vigo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Gómez.

Na 69 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Brais Méndez de 2-2 maakte voor Celta de Vigo. Celta de Vigo leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 84 minuten op voorsprong na een goal van M. Gómez: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Real Betis. In de 87e minuut was het Canales die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Estrada Fernández bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Real Betis - Celta de Vigo 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Real Betis Doelpunt Loren Morón met assist van G. Lo Celso Real Betis 1-0
46' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Hjulsager voor S. Boufal Celta de Vigo
57' Doelpunt Real Betis Doelpunt Junior Firpo met assist van A. Guardado Real Betis 2-0
61' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Gómez voor E. Mor Celta de Vigo
62' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Juncà Celta de Vigo
63' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gómez met assist van A. Hjulsager Celta de Vigo 2-1
65' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Joaquín Real Betis
69' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Francis Guerrero Real Betis
69' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Brais Méndez met assist van Juncà Celta de Vigo 2-2
72' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Junior Firpo Real Betis
78' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
80' Wissel Real Betis Wissel A. Sanabria voor Francis Guerrero Real Betis
80' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor Loren Morón Real Betis
82' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
84' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gómez met assist van A. Hjulsager Celta de Vigo 2-3
85' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Sidnei Real Betis
87' Doelpunt Real Betis Doelpunt Canales Real Betis 3-3
90' Wissel Celta de Vigo Wissel N. Araújo voor Brais Méndez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Celta de Vigo
Opstellingen Real Betis - Celta de Vigo
De opstellingen van Real Betis en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Celta de Vigo

Real Betis en Celta de Vigo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 29 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Real Betis te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Real Betis. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Betis 5
Winst Celta de Vigo 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 14e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 12e plaats.