Nabeschouwing Real Betis - Eibar (1-1) || Primera División

Zaterdag 22 december 2018 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Real Betis het zaterdag 22 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Eibar (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Betis en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Sanabria, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van F. Orellana in de 72e minuut zorgde er even later voor dat Eibar weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Eibar
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
4
15
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
67
103
Gevaarlijke aanvallen
34
73
Passes
474
336
Overtredingen
11
13
Buitenspel
3
0
Corners
4
11
Wissels
3
3
LIVE Real Betis - Eibar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Real Betis Wissel Z. Feddal voor Sidnei Real Betis
21' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Sanabria met assist van Cristian Tello Real Betis 1-0
33' Gele kaart Eibar Gele kaart voor G. Escalante Eibar
42' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Ramis Eibar
49' Wissel Eibar Wissel P. Diop voor G. Escalante Eibar
57' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Lo Celso Real Betis
71' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
72' Penalty Eibar Penalty F. Orellana Eibar 1-1
72' Wissel Eibar Wissel Paulo Oliveira voor Ramis Eibar
83' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor Joaquín Real Betis
87' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Joan Jordán Eibar
87' Wissel Real Betis Wissel Barragán voor Francis Guerrero Real Betis
88' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Paulo Oliveira Eibar
89' Wissel Eibar Wissel P. De Blasis voor F. Orellana Eibar
Opstellingen Real Betis - Eibar
De opstellingen van Real Betis en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Eibar

Real Betis en Eibar treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Eibar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 7e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Real Betis - Eibar Opstelling Real Betis Opstelling Eibar Live Real Betis - Eibar Live Real Betis - Eibar kijken Real Betis - Eibar kijken Live Real Betis - Eibar stream Real Betis - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Eibar Uitslag Real Betis - Eibar Statistieken Real Betis - Eibar Primera División 2018/2019 Real Betis - Eibar wedden Real Betis - Eibar gokken Real Betis - Eibar Unibet