Nabeschouwing Real Betis - Girona (3-2) || Primera División

Zondag 20 januari 2019 - 12:00 uur

In de Primera División neemt Real Betis het zondag 20 januari 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Girona (3-2)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Girona is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Cristian Tello, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Girona kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Aleix García, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette S. Doumbia zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Loren Morón de 2-2 maakte voor Real Betis. In de 94e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Real Betis speler Canales.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Adrián Cordero Vega bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Real Betis.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Girona
Goals
3
2
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
117
103
Gevaarlijke aanvallen
61
34
Passes
570
393
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
3
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Real Betis - Girona 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Girona Gele kaart voor Pedro Porro Girona
12' Doelpunt Real Betis Doelpunt Cristian Tello Real Betis 1-0
36' Doelpunt Girona Doelpunt Aleix García met assist van Portu Girona 1-1
39' Gele kaart Girona Gele kaart voor V. Fernandez Girona
44' Doelpunt Girona Doelpunt S. Doumbia met assist van Portu Girona 1-2
46' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Sanabria Real Betis
54' Doelpunt Real Betis Doelpunt Loren Morón met assist van Canales Real Betis 2-2
55' Gele kaart Girona Gele kaart voor Alcalá Girona
61' Wissel Girona Wissel Ramalho voor Pedro Porro Girona
66' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Loren Morón Real Betis
66' Wissel Real Betis Wissel Z. Feddal voor A. Guardado Real Betis
71' Wissel Real Betis Wissel Sergio León voor A. Sanabria Real Betis
72' Wissel Girona Wissel Muniesa voor V. Fernandez Girona
78' Wissel Girona Wissel Douglas Luiz voor S. Doumbia Girona
81' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor Loren Morón Real Betis
83' Gele kaart Girona Gele kaart voor Ramalho Girona
94' Penalty Real Betis Penalty Canales Real Betis 3-2
Opstellingen Real Betis - Girona
De opstellingen van Real Betis en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Girona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Girona

Real Betis en Girona treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Girona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Girona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 8e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Betis - Girona Opstelling Real Betis Opstelling Girona Live Real Betis - Girona Live Real Betis - Girona kijken Real Betis - Girona kijken Live Real Betis - Girona stream Real Betis - Girona Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Girona Uitslag Real Betis - Girona Statistieken Real Betis - Girona Primera División 2018/2019 Real Betis - Girona wedden Real Betis - Girona gokken Real Betis - Girona Unibet