Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo (2-1) || Primera División 2018/2019

Maandag 26 november 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Sociedad het maandag 26 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Mikel Oyarzabal, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zurutuza op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Celta de Vigo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Gómez. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Celta de Vigo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Real Sociedad dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Sociedad - Celta de Vigo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal Real Sociedad 1-0
46' Wissel Celta de Vigo Wissel M. Gómez voor E. Mor Celta de Vigo
47' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Zurutuza met assist van A. Januzaj Real Sociedad 2-0
59' Wissel Celta de Vigo Wissel S. Boufal voor A. Hjulsager Celta de Vigo
63' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Merino voor A. Januzaj Real Sociedad
76' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Juncà Celta de Vigo
79' Wissel Real Sociedad Wissel Sandro Ramírez voor Zurutuza Real Sociedad
82' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt M. Gómez met assist van Brais Méndez Celta de Vigo 2-1
86' Wissel Real Sociedad Wissel Andoni Gorosabel voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
86' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor O. Yokuşlu Celta de Vigo
87' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor M. Gómez Celta de Vigo
89' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Sandro Ramírez Real Sociedad
92' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Celta de Vigo
Opstellingen Real Sociedad - Celta de Vigo
De opstellingen van Real Sociedad en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Celta de Vigo

Real Sociedad en Celta de Vigo treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 5
Winst Celta de Vigo 4
Gelijkspel 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 13e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 15e plaats.