Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar (1-1) || Primera División

Zondag 14 april 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het zondag 14 april 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Sociedad en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Sociedad kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Juanmi. Lange tijd leek het erop dat Eibar het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk Joan Jordán die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Eibar
Goals
1
1
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
3
17
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
91
175
Gevaarlijke aanvallen
13
52
Passes
314
529
Overtredingen
15
18
Buitenspel
7
0
Corners
0
3
Wissels
3
2
LIVE Real Sociedad - Eibar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Juanmi met assist van Luca Sangalli Real Sociedad 1-0
33' Gele kaart Eibar Gele kaart voor P. De Blasis Eibar
39' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Diego Llorente Real Sociedad
55' Gele kaart Eibar Gele kaart voor Joan Jordán Eibar
56' Wissel Real Sociedad Wissel Sandro Ramírez voor Ander Barrenetxea Real Sociedad
66' Wissel Real Sociedad Wissel Rubén Pardo voor Luca Sangalli Real Sociedad
77' Wissel Eibar Wissel Charles voor Marc Cardona Eibar
84' Wissel Eibar Wissel Pedro León voor Cote Eibar
85' Doelpunt Eibar Doelpunt Joan Jordán Eibar 1-1
87' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Rubén Pardo Real Sociedad
90' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor Igor Zubeldía Real Sociedad
Opstellingen Real Sociedad - Eibar
De opstellingen van Real Sociedad en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Eibar

Real Sociedad en Eibar treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Eibar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 11e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Real Sociedad - Eibar Opstelling Real Sociedad Opstelling Eibar Live Real Sociedad - Eibar Live Real Sociedad - Eibar kijken Real Sociedad - Eibar kijken Live Real Sociedad - Eibar stream Real Sociedad - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar Uitslag Real Sociedad - Eibar Statistieken Real Sociedad - Eibar Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Eibar wedden Real Sociedad - Eibar gokken Real Sociedad - Eibar Unibet