Nabeschouwing Real Sociedad - Huesca (0-0) || Primera División

Zondag 27 januari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het zondag 27 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Huesca (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Sociedad en Huesca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Real Sociedad dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Huesca
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
135
95
Gevaarlijke aanvallen
55
26
Passes
585
273
Overtredingen
9
22
Buitenspel
4
2
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Real Sociedad - Huesca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Miramón Huesca
60' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor Sandro Ramírez Real Sociedad
63' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Y. Herrera Huesca
66' Wissel Huesca Wissel D. Musto voor Y. Herrera Huesca
85' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor Enric Gallego Huesca
85' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor Willian José Real Sociedad
88' Wissel Real Sociedad Wissel Luca Sangalli voor Mikel Merino Real Sociedad
90' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor J. Hernández Huesca
94' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Carlos Akapo Huesca
Opstellingen Real Sociedad - Huesca
De opstellingen van Real Sociedad en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huesca zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Huesca

Real Sociedad en Huesca treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Huesca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Real Sociedad - Huesca Opstelling Real Sociedad Opstelling Huesca Live Real Sociedad - Huesca Live Real Sociedad - Huesca kijken Real Sociedad - Huesca kijken Live Real Sociedad - Huesca stream Real Sociedad - Huesca Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Huesca Uitslag Real Sociedad - Huesca Statistieken Real Sociedad - Huesca Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Huesca wedden Real Sociedad - Huesca gokken Real Sociedad - Huesca Unibet