Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés (3-0) || Primera División

Zaterdag 16 februari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het zaterdag 16 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Leganés is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Mikel Oyarzabal, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mikel Oyarzabal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Real Sociedad, waarmee Willian José zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Real Sociedad dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Leganés
Goals
3
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
116
111
Gevaarlijke aanvallen
45
33
Passes
475
293
Overtredingen
10
16
Buitenspel
2
1
Corners
4
1
Wissels
3
3
LIVE Real Sociedad - Leganés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Diego Llorente Real Sociedad
45' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Willian José Real Sociedad
46' Gele kaart Leganés Gele kaart voor D. Siovas Leganés
50' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal met assist van A. Januzaj Real Sociedad 1-0
59' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal met assist van Willian José Real Sociedad 2-0
63' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Raúl Navas Real Sociedad
66' Wissel Leganés Wissel N. El Zhar voor Juanfran Leganés
68' Wissel Real Sociedad Wissel Rubén Pardo voor Mikel Merino Real Sociedad
75' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian José met assist van Rubén Pardo Real Sociedad 3-0
76' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor M. Braithwaite Leganés
78' Wissel Real Sociedad Wissel Sandro Ramírez voor Mikel Oyarzabal Real Sociedad
82' Wissel Leganés Wissel Rubén Pérez voor Recio Leganés
85' Wissel Real Sociedad Wissel J. Bautista voor Willian José Real Sociedad
89' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
90' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor T. Hernández Real Sociedad
Opstellingen Real Sociedad - Leganés
De opstellingen van Real Sociedad en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Leganés

Real Sociedad en Leganés treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Leganés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Leganés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Real Sociedad - Leganés Opstelling Real Sociedad Opstelling Leganés Live Real Sociedad - Leganés Live Real Sociedad - Leganés kijken Real Sociedad - Leganés kijken Live Real Sociedad - Leganés stream Real Sociedad - Leganés Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Leganés Uitslag Real Sociedad - Leganés Statistieken Real Sociedad - Leganés Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Leganés wedden Real Sociedad - Leganés gokken Real Sociedad - Leganés Unibet