Nabeschouwing Real Sociedad - Rayo Vallecano (2-2) || Primera División 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Sociedad het dinsdag 25 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Rayo Vallecano (2-2)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Real Sociedad en Rayo Vallecano geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Sociedad kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Jon Bautista. Rayo Vallecano kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Advíncula, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Rayo Vallecano vervolgens op 1-2. Het was Ó. Trejo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 36e minuut.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Willian José de 2-2 maakte voor Real Sociedad. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Sociedad - Rayo Vallecano 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Jon Bautista met assist van Luca Sangalli Real Sociedad 1-0
15' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Igor Zubeldía Real Sociedad
31' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt L. Advíncula Rayo Vallecano 1-1
36' Penalty Rayo Vallecano Penalty Ó. Trejo Rayo Vallecano 1-2
61' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor L. Advíncula Rayo Vallecano
61' Wissel Real Sociedad Wissel Illarramendi voor Igor Zubeldía Real Sociedad
62' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor G. Kakuta Rayo Vallecano
64' Wissel Real Sociedad Wissel Willian José voor Rubén Pardo Real Sociedad
65' Wissel Rayo Vallecano Wissel G. Imbula voor Álvaro Medrán Rayo Vallecano
71' Wissel Rayo Vallecano Wissel Adri Embarba voor Bebé Rayo Vallecano
76' Wissel Rayo Vallecano Wissel Álex Alegría voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
77' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor H. Moreno Real Sociedad
77' Wissel Real Sociedad Wissel Zurutuza voor Luca Sangalli Real Sociedad
78' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian José met assist van Joseba Zaldúa Real Sociedad 2-2
81' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
89' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
91' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Ó. Trejo Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Rayo Vallecano
Opstellingen Real Sociedad - Rayo Vallecano
De opstellingen van Real Sociedad en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Rayo Vallecano

Real Sociedad en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 8 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 5
Winst Rayo Vallecano 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 19e plaats.