Nabeschouwing Real Sociedad - Real Valladolid (1-2) || Primera División

Zondag 9 december 2018 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Sociedad het zondag 9 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Real Valladolid (1-2)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Real Valladolid is onder leiding van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Toni Suárez, waarmee Real Valladolid met 0-1 de leiding nam. Real Valladolid vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Antoñito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Real Sociedad de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Mikel Oyarzabal. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Sociedad kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva, waardoor Real Valladolid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Real Valladolid
Goals
1
2
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
23
10
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
134
75
Gevaarlijke aanvallen
94
34
Passes
537
258
Overtredingen
9
16
Buitenspel
2
1
Corners
11
6
Wissels
3
3
LIVE Real Sociedad - Real Valladolid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Fernando Calero Real Valladolid
16' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Toni Suárez met assist van Óscar Plano Real Valladolid 0-1
46' Wissel Real Sociedad Wissel Sandro Ramírez voor Juanmi Real Sociedad
54' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Antoñito met assist van Rubén Alcaraz Real Valladolid 0-2
62' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal met assist van R. Le Normand Real Sociedad 1-2
65' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor T. Hernández Real Sociedad
66' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Mikel Merino Real Sociedad
71' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel Real Valladolid
71' Wissel Real Sociedad Wissel Rubén Pardo voor Mikel Merino Real Sociedad
73' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
75' Wissel Real Valladolid Wissel Borja Fernández voor Toni Suárez Real Valladolid
79' Wissel Real Valladolid Wissel D. Čop voor E. Ünal Real Valladolid
90' Wissel Real Valladolid Wissel Anuar Tuhami voor Míchel Real Valladolid
Opstellingen Real Sociedad - Real Valladolid
De opstellingen van Real Sociedad en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Real Valladolid

Real Sociedad en Real Valladolid treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ignacio Iglesias Villanueva en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Sociedad en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Sociedad 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 11e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Sociedad - Real Valladolid Opstelling Real Sociedad Opstelling Real Valladolid Live Real Sociedad - Real Valladolid Live Real Sociedad - Real Valladolid kijken Real Sociedad - Real Valladolid kijken Live Real Sociedad - Real Valladolid stream Real Sociedad - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Real Sociedad - Real Valladolid Uitslag Real Sociedad - Real Valladolid Statistieken Real Sociedad - Real Valladolid Primera División 2018/2019 Real Sociedad - Real Valladolid wedden Real Sociedad - Real Valladolid gokken Real Sociedad - Real Valladolid Unibet