Nabeschouwing Real Valladolid - Atlético Madrid (2-3) || Primera División

Zaterdag 15 december 2018 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Real Valladolid het zaterdag 15 december 2018 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Atlético Madrid (2-3)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 2-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door N. Kalinić, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat Atlético Madrid via A. Griezmann op 0-2 kwam te staan. In de 57e minuut wist Real Valladolid de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Fernando Calero.

Na 63 minuten was het Saúl die de bal in eigen doel werkte, waardoor Real Valladolid op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Atlético Madrid dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Griezmann de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alberto Undiano Mallenco en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Atlético Madrid.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Atlético Madrid
Goals
2
3
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
104
91
Gevaarlijke aanvallen
59
40
Passes
447
367
Overtredingen
16
13
Buitenspel
0
4
Corners
9
3
Wissels
3
3
LIVE Real Valladolid - Atlético Madrid 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Óscar Plano Real Valladolid
26' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt N. Kalinić met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 0-1
27' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Toni Suárez Real Valladolid
45' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kiko Olivas Real Valladolid
45' Penalty Atlético Madrid Penalty A. Griezmann Atlético Madrid 0-2
57' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Fernando Calero met assist van Míchel Real Valladolid 1-2
60' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Partey voor Filipe Luis Atlético Madrid
63' Eigen doelpunt Real Valladolid Eigen doelpunt Saúl Real Valladolid 2-2
69' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor N. Kalinić Atlético Madrid
75' Wissel Atlético Madrid Wissel Gelson Martins voor Á. Correa Atlético Madrid
75' Wissel Real Valladolid Wissel L. Suárez voor Toni Suárez Real Valladolid
78' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
80' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van S. Savić Atlético Madrid 2-3
84' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Óscar Plano Real Valladolid
86' Wissel Real Valladolid Wissel Borja Fernández voor Míchel Real Valladolid
91' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
Opstellingen Real Valladolid - Atlético Madrid
De opstellingen van Real Valladolid en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Atlético Madrid

Real Valladolid en Atlético Madrid treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 12e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Valladolid - Atlético Madrid Opstelling Real Valladolid Opstelling Atlético Madrid Live Real Valladolid - Atlético Madrid Live Real Valladolid - Atlético Madrid kijken Real Valladolid - Atlético Madrid kijken Live Real Valladolid - Atlético Madrid stream Real Valladolid - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Atlético Madrid Uitslag Real Valladolid - Atlético Madrid Statistieken Real Valladolid - Atlético Madrid Primera División 2018/2019 Real Valladolid - Atlético Madrid wedden Real Valladolid - Atlético Madrid gokken Real Valladolid - Atlético Madrid Unibet