Nabeschouwing Real Valladolid - Eibar (0-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 13:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Valladolid het zaterdag 10 november 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Eibar (0-0)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Real Valladolid en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Arbilla van SD Eibar. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 72e minuut het veld moest verlaten. In de 72e minuut kreeg Antoñito van SD Eibar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor SD Eibar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Real Valladolid en Eibar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Eibar kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Real Valladolid - Eibar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Arbilla SD Eibar
41' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Nacho Martínez Real Valladolid
62' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor L. Suárez Real Valladolid
63' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Rubén Peña SD Eibar
69' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Charles SD Eibar
72' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor Arbilla SD Eibar
72' Tweede gele kaart SD Eibar Tweede gele kaart voor Antoñito Javi Moyano SD Eibar
76' Wissel SD Eibar Wissel Bigas voor F. Orellana SD Eibar
81' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Fernando Calero Real Valladolid
83' Wissel Real Valladolid Wissel D. Čop voor E. Ünal Real Valladolid
87' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
88' Wissel SD Eibar Wissel Omar Oliveros voor Marc Cucurella SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Eibar
Opstellingen Real Valladolid - Eibar
De opstellingen van Real Valladolid en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Eibar

Real Valladolid en Eibar treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Winst Real Valladolid 0
Winst Eibar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 10e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.