Nabeschouwing Real Valladolid - Espanyol (1-1) || Primera División 2018/2019

Vrijdag 26 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Real Valladolid het vrijdag 26 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Espanyol (1-1)

De Primera División 2018/2019 wedstrijd tussen Real Valladolid en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Borja Iglesias, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Real Valladolid het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk D. Verde die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Real Valladolid - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias met assist van Óscar Melendo Espanyol 0-1
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kiko Olivas Real Valladolid
46' Wissel Espanyol Wissel P. Piatti voor H. Pérez Espanyol
55' Wissel Real Valladolid Wissel Óscar Plano voor L. Suárez Real Valladolid
61' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
63' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel Real Valladolid
66' Wissel Espanyol Wissel Víctor Sánchez voor Óscar Melendo Espanyol
73' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Julián López Espanyol
74' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Javi Moyano Real Valladolid
75' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Dídac Vilá Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel Ó. Duarte voor Sergio García Espanyol
87' Wissel Real Valladolid Wissel Jordi Masip voor Toni Suárez Real Valladolid
91' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt D. Verde Real Valladolid 1-1
93' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Óscar Plano Real Valladolid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Espanyol
Opstellingen Real Valladolid - Espanyol
De opstellingen van Real Valladolid en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Espanyol

Real Valladolid en Espanyol treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Espanyol in de Primera División vond plaats op 3 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Valladolid. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Real Valladolid favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 3
Winst Espanyol 2
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 6e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 2e plaats.