Nabeschouwing Real Valladolid - Real Betis (0-2) || Primera División

Zondag 24 februari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Valladolid het zondag 24 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Real Betis (0-2)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-2 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. Mandi, waarmee Real Betis met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Real Betis opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Joaquín die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Real Betis.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Real Betis.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Real Betis
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
113
89
Gevaarlijke aanvallen
74
29
Passes
372
436
Overtredingen
10
9
Buitenspel
5
1
Corners
13
4
Wissels
3
3
LIVE Real Valladolid - Real Betis 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Canales Real Betis
35' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor Barragán Real Betis
48' Doelpunt Real Betis Doelpunt A. Mandi met assist van Z. Feddal Real Betis 0-1
46' Wissel Real Betis Wissel Joaquín voor D. Lainez Real Betis
54' Wissel Real Valladolid Wissel D. Verde voor Pablo Hervías Real Valladolid
62' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Nacho Martínez Real Valladolid
62' Wissel Real Valladolid Wissel Anuar Tuhami voor Keko Real Valladolid
78' Wissel Real Betis Wissel Sidnei voor Sergio León Real Betis
82' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor Míchel Real Valladolid
83' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
87' Doelpunt Real Betis Doelpunt Joaquín Real Betis 0-2
Opstellingen Real Valladolid - Real Betis
De opstellingen van Real Valladolid en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Real Betis

Real Valladolid en Real Betis treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Real Betis elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Real Betis 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 16e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Real Valladolid - Real Betis Opstelling Real Valladolid Opstelling Real Betis Live Real Valladolid - Real Betis Live Real Valladolid - Real Betis kijken Real Valladolid - Real Betis kijken Live Real Valladolid - Real Betis stream Real Valladolid - Real Betis Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Real Betis Uitslag Real Valladolid - Real Betis Statistieken Real Valladolid - Real Betis Primera División 2018/2019 Real Valladolid - Real Betis wedden Real Valladolid - Real Betis gokken Real Valladolid - Real Betis Unibet