Nabeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad (1-1) || Primera División

Zondag 31 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Real Valladolid het zondag 31 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Valladolid en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Keko, waarmee Real Valladolid met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Mikel Oyarzabal, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Real Sociedad
Goals
1
1
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
75
130
Gevaarlijke aanvallen
45
52
Passes
328
484
Overtredingen
18
8
Buitenspel
3
2
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Real Valladolid - Real Sociedad 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Nacho Martínez Real Valladolid
9' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt Keko Real Valladolid 1-0
46' Wissel Real Valladolid Wissel Keko voor Real Valladolid
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel D. Verde Real Valladolid
55' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Anuar Tuhami Real Valladolid
60' Wissel Real Sociedad Wissel Juanmi voor Sandro Ramírez Real Sociedad
67' Wissel Real Sociedad Wissel Willian José voor Rubén Pardo Real Sociedad
75' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Aritz Elustondo Real Sociedad
77' Wissel Real Valladolid Wissel Antoñito voor Keko Real Valladolid
79' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Mikel Oyarzabal met assist van Luca Sangalli Real Sociedad 1-1
85' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor Anuar Tuhami Real Valladolid
86' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Bautista voor A. Januzaj Real Sociedad
93' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor E. Ünal Real Valladolid
Opstellingen Real Valladolid - Real Sociedad
De opstellingen van Real Valladolid en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad

Real Valladolid en Real Sociedad treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Real Sociedad elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Real Sociedad 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 17e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Valladolid - Real Sociedad Opstelling Real Valladolid Opstelling Real Sociedad Live Real Valladolid - Real Sociedad Live Real Valladolid - Real Sociedad kijken Real Valladolid - Real Sociedad kijken Live Real Valladolid - Real Sociedad stream Real Valladolid - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Real Sociedad Uitslag Real Valladolid - Real Sociedad Statistieken Real Valladolid - Real Sociedad Primera División 2018/2019 Real Valladolid - Real Sociedad wedden Real Valladolid - Real Sociedad gokken Real Valladolid - Real Sociedad Unibet