Nabeschouwing Real Valladolid - Sevilla (0-2) || Primera División

Zondag 7 april 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Real Valladolid het zondag 7 april 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Sevilla (0-2)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door Roque Mesa, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sevilla opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het Munir die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sevilla.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

Wedstrijdstatistieken Real Valladolid - Sevilla
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
77
142
Gevaarlijke aanvallen
34
56
Passes
332
528
Overtredingen
17
12
Buitenspel
6
2
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Real Valladolid - Sevilla 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor W. Ben Yedder Sevilla
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Rubén Alcaraz Real Valladolid
47' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Míchel Real Valladolid
57' Wissel Real Valladolid Wissel Waldo Rubio voor Míchel Real Valladolid
71' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Moi Delgado Real Valladolid
71' Wissel Sevilla Wissel Bryan Gil voor F. Vázquez Sevilla
78' Wissel Real Valladolid Wissel E. Ünal voor Keko Real Valladolid
80' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor Sergi Gómez Sevilla
84' Doelpunt Sevilla Doelpunt Roque Mesa met assist van É. Banega Sevilla 0-1
86' Wissel Real Valladolid Wissel S. Kjær voor W. Ben Yedder Real Valladolid
86' Wissel Sevilla Wissel D. Verde voor Anuar Tuhami Sevilla
89' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
92' Doelpunt Sevilla Doelpunt Munir met assist van Bryan Gil Sevilla 0-2
Opstellingen Real Valladolid - Sevilla
De opstellingen van Real Valladolid en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Sevilla

Real Valladolid en Sevilla treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Valladolid en Sevilla elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Valladolid 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 17e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Valladolid - Sevilla Opstelling Real Valladolid Opstelling Sevilla Live Real Valladolid - Sevilla Live Real Valladolid - Sevilla kijken Real Valladolid - Sevilla kijken Live Real Valladolid - Sevilla stream Real Valladolid - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Real Valladolid - Sevilla Uitslag Real Valladolid - Sevilla Statistieken Real Valladolid - Sevilla Primera División 2018/2019 Real Valladolid - Sevilla wedden Real Valladolid - Sevilla gokken Real Valladolid - Sevilla Unibet