Nabeschouwing Sevilla - Espanyol (2-1) || Primera División

Zondag 11 november 2018 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Sevilla het zondag 11 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Espanyol (2-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Borja Iglesias, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Sevilla kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Mercado, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette W. Ben Yedder zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Sevilla dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Espanyol
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
23
15
Schoten op doel
10
7
Aanvallen
111
98
Gevaarlijke aanvallen
67
30
Passes
434
431
Overtredingen
18
10
Buitenspel
0
2
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Sevilla - Espanyol 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vázquez Sevilla
18' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
38' Doelpunt Espanyol Doelpunt Borja Iglesias Espanyol 0-1
46' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor Q. Promes Sevilla
54' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
61' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
70' Wissel Espanyol Wissel Léo Baptistão voor Óscar Melendo Espanyol
70' Doelpunt Sevilla Doelpunt G. Mercado met assist van É. Banega Sevilla 1-1
75' Wissel Sevilla Wissel M. Gonalons voor F. Vázquez Sevilla
76' Wissel Espanyol Wissel Víctor Sánchez voor Sergi Darder Espanyol
81' Wissel Espanyol Wissel Julián López voor R. Rosales Espanyol
83' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Diego López Espanyol
88' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Escudero Sevilla
89' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van É. Banega Sevilla 2-1
92' Wissel Sevilla Wissel I. Amadou voor Pablo Sarabia Sevilla
Opstellingen Sevilla - Espanyol
De opstellingen van Sevilla en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Espanyol

Sevilla en Espanyol treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sevilla - Espanyol Opstelling Sevilla Opstelling Espanyol Live Sevilla - Espanyol Live Sevilla - Espanyol kijken Sevilla - Espanyol kijken Live Sevilla - Espanyol stream Sevilla - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Espanyol Uitslag Sevilla - Espanyol Statistieken Sevilla - Espanyol Primera División 2018/2019 Sevilla - Espanyol wedden Sevilla - Espanyol gokken Sevilla - Espanyol Unibet