Nabeschouwing Sevilla - Huesca (2-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het zondag 28 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Huesca (2-1)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Huesca is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door Pablo Sarabia, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pablo Sarabia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Huesca de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Jorge Pulido. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Huesca kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Sevilla dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sevilla - Huesca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Sevilla Wissel G. Mercado voor S. Kjær Sevilla
47' Gele kaart Huesca Gele kaart voor S. Gürler Huesca
49' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Daniel Carriço Sevilla
53' Wissel Sevilla Wissel Q. Promes voor André Silva Sevilla
60' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Miramón Huesca
61' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Guilherme Arana Sevilla
64' Wissel Huesca Wissel E. Ávila voor S. Gürler Huesca
65' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van W. Ben Yedder Sevilla 1-0
77' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor Aguilera Huesca
78' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van F. Vázquez Sevilla 2-0
83' Wissel Huesca Wissel Álex Gallar voor J. Hernández Huesca
90' Wissel Sevilla Wissel Roque Mesa voor É. Banega Sevilla
92' Gele kaart Huesca Gele kaart voor E. Ávila Huesca
93' Doelpunt Huesca Doelpunt Jorge Pulido met assist van Moi Gómez Huesca 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Huesca
Opstellingen Sevilla - Huesca
De opstellingen van Sevilla en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Huesca

Sevilla en Huesca treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Winst Sevilla 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.