Nabeschouwing Sevilla - Rayo Vallecano (5-0) || Primera División 2018/2019

Donderdag 25 april 2019 - 19:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Sevilla het donderdag 25 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Rayo Vallecano (5-0)

Het Primera División duel tussen Sevilla en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Q. Promes, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Munir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee Munir zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sevilla geen gas terug, waardoor in de 69e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van W. Ben Yedder. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sevilla. Deze werd gescoord door Bryan Gil in de 86e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Guillermo Cuadra Fernández bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Rayo Vallecano 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor É. Banega Sevilla
33' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Alejandro Gálvez Rayo Vallecano
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel Tito voor Álex Moreno Rayo Vallecano
52' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor José Ángel Pozo Rayo Vallecano
55' Doelpunt Sevilla Doelpunt Q. Promes Sevilla 1-0
57' Doelpunt Sevilla Doelpunt Munir met assist van Pablo Sarabia Sevilla 2-0
62' Doelpunt Sevilla Doelpunt Munir Sevilla 3-0
63' Wissel Rayo Vallecano Wissel Javi Guerra voor Alejandro Gálvez Rayo Vallecano
69' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van Munir Sevilla 4-0
70' Wissel Rayo Vallecano Wissel G. Kakuta voor Alberto García Rayo Vallecano
72' Wissel Sevilla Wissel M. Rog voor F. Vázquez Sevilla
73' Wissel Sevilla Wissel Aleix Vidal voor Jesús Navas Sevilla
75' Wissel Sevilla Wissel Bryan Gil voor Munir Sevilla
86' Doelpunt Sevilla Doelpunt Bryan Gil met assist van Pablo Sarabia Sevilla 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Rayo Vallecano
Opstellingen Sevilla - Rayo Vallecano
De opstellingen van Sevilla en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Rayo Vallecano

Sevilla en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 19 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Sevilla favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sevilla 8
Winst Rayo Vallecano 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 20e plaats.