Nabeschouwing Valencia - Espanyol (0-0) || Primera División

Zondag 17 februari 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Valencia het zondag 17 februari 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Espanyol (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Valencia en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Julián López van Espanyol. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 95e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Valencia en Espanyol gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Espanyol
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
21
6
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
148
106
Gevaarlijke aanvallen
97
23
Passes
489
499
Overtredingen
12
10
Buitenspel
2
1
Corners
10
2
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Espanyol 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Julián López Espanyol
58' Wissel Valencia Wissel Gonçalo Guedes voor Rubén Sobrino Valencia
64' Wissel Espanyol Wissel Javi Puado voor Sergi Darder Espanyol
66' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
68' Wissel Valencia Wissel G. Kondogbia voor F. Coquelin Valencia
72' Wissel Espanyol Wissel Alfa Semedo voor Wu Lei Espanyol
75' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Granero Espanyol
76' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor Ferrán Torres Valencia
78' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor Borja Iglesias Espanyol
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Roncaglia Valencia
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Marc Roca Espanyol
95' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor Julián López Espanyol
Opstellingen Valencia - Espanyol
De opstellingen van Valencia en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Espanyol

Valencia en Espanyol treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 9e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Espanyol Opstelling Valencia Opstelling Espanyol Live Valencia - Espanyol Live Valencia - Espanyol kijken Valencia - Espanyol kijken Live Valencia - Espanyol stream Valencia - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Espanyol Uitslag Valencia - Espanyol Statistieken Valencia - Espanyol Primera División 2018/2019 Valencia - Espanyol wedden Valencia - Espanyol gokken Valencia - Espanyol Unibet