Voorbeschouwing Valencia - Espanyol (0-0) || Primera División

Zondag 17 februari 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Valencia het zondag 17 februari 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Valencia Gelijk Winst Espanyol
1.8x inzet 3.5x inzet 5x inzet
LIVE Valencia - Espanyol 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 16:15 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Valencia - Espanyol volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 12 uur, 53 minuten en 40 seconden.

Opstellingen Valencia - Espanyol

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Valencia - Espanyol

Valencia en Espanyol treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Espanyol elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Espanyol 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 8e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Valencia - Espanyol Opstelling Valencia Opstelling Espanyol Live Valencia - Espanyol Live Valencia - Espanyol kijken Valencia - Espanyol kijken Live Valencia - Espanyol stream Valencia - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Espanyol Uitslag Valencia - Espanyol Statistieken Valencia - Espanyol Primera División 2018/2019 Valencia - Espanyol wedden Valencia - Espanyol gokken Valencia - Espanyol Unibet