Nabeschouwing Valencia - Getafe (0-0) || Primera División

Zondag 17 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Valencia het zondag 17 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Getafe (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Valencia en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Valencia dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Valencia, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José María Sánchez Martínez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Getafe
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
8
9
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
97
104
Gevaarlijke aanvallen
40
46
Passes
451
268
Overtredingen
13
22
Buitenspel
6
3
Corners
3
5
Wissels
2
3
LIVE Valencia - Getafe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
26' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
64' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gonçalo Guedes Valencia
65' Wissel Getafe Wissel M. Flamini voor M. Arambarri Getafe
68' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Ferrán Torres Valencia
74' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
77' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor K. Gameiro Valencia
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Flamini Getafe
78' Wissel Getafe Wissel Portillo voor D. Foulquier Getafe
85' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Santi Mina Valencia
86' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Portillo Getafe
89' Wissel Getafe Wissel Ángel voor M. Olivera Getafe
Opstellingen Valencia - Getafe
De opstellingen van Valencia en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Getafe

Valencia en Getafe treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 7e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Getafe Opstelling Valencia Opstelling Getafe Live Valencia - Getafe Live Valencia - Getafe kijken Valencia - Getafe kijken Live Valencia - Getafe stream Valencia - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Getafe Uitslag Valencia - Getafe Statistieken Valencia - Getafe Primera División 2018/2019 Valencia - Getafe wedden Valencia - Getafe gokken Valencia - Getafe Unibet