Nabeschouwing Valencia - Girona (0-1) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 18:30 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Valencia het zaterdag 3 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Girona (0-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Girona is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Pere Pons, waarmee Girona met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Valencia dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Girona uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Valencia - Girona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
30' Gele kaart Girona Gele kaart voor S. Doumbia Girona
36' Gele kaart Valencia Gele kaart voor F. Coquelin Valencia
39' Gele kaart Girona Gele kaart voor Muniesa Girona
40' Gele kaart Girona Gele kaart voor Planas Girona
48' Doelpunt Girona Doelpunt Pere Pons Girona 0-1
59' Gele kaart Girona Gele kaart voor Y. Bounou Girona
60' Wissel Girona Wissel Alcalá voor S. Doumbia Girona
73' Wissel Valencia Wissel M. Batshuayi voor Carlos Soler Valencia
77' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
78' Wissel Girona Wissel Álex Granell voor P. Roberts Girona
79' Gele kaart Valencia Gele kaart voor G. Kondogbia Valencia
84' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor F. Coquelin Valencia
85' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor D. Wass Valencia
85' Wissel Girona Wissel K. Soni voor Borja García Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Girona
Opstellingen Valencia - Girona
De opstellingen van Valencia en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Girona zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Girona

Valencia en Girona treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Girona in de Primera División vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Valencia favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Girona slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Valencia 2
Winst Girona 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 14e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 11e plaats.