Nabeschouwing Valencia - Huesca (2-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 12:00 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Valencia het zondag 23 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Huesca (2-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Huesca is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Dani Parejo, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Hernández in de 72e minuut zorgde er even later voor dat Huesca weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 94e minuut zette C. Piccini zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Valencia dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia - Huesca 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Valencia Doelpunt Dani Parejo met assist van D. Cheryshev Valencia 1-0
31' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Santi Mina Valencia
34' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Cheryshev Valencia
49' Gele kaart Valencia Gele kaart voor E. Garay Valencia
55' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Pablo Ínsua Huesca
63' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Rodrigo Valencia
67' Wissel Huesca Wissel S. Longo voor Gonzalo Melero Huesca
71' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Santi Mina Valencia
72' Penalty Huesca Penalty J. Hernández Huesca 1-1
75' Wissel Valencia Wissel M. Batshuayi voor D. Wass Valencia
82' Gele kaart Huesca Gele kaart voor S. Longo Huesca
84' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Christian Rivera Huesca
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
87' Wissel Huesca Wissel Lluis Sastre voor D. Musto Huesca
87' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
89' Wissel Huesca Wissel Juanjo Camacho voor Christian Rivera Huesca
94' Doelpunt Valencia Doelpunt C. Piccini met assist van Rodrigo Valencia 2-1
95' Gele kaart Valencia Gele kaart voor C. Piccini Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Huesca
Opstellingen Valencia - Huesca
De opstellingen van Valencia en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Huesca

Valencia en Huesca treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Winst Valencia 0
Winst Huesca 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 14e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 20e plaats.