Nabeschouwing Valencia - Real Madrid (2-1) || Primera División

Woensdag 3 april 2019 - 21:30 uur

In de Primera División neemt Valencia het woensdag 3 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Madrid (2-1)

Het Primera División duel tussen Valencia en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Gonçalo Guedes, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Valencia vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Garay op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Real Madrid de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Benzema. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Madrid kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Valencia dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Real Madrid
Goals
2
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
74
153
Gevaarlijke aanvallen
31
80
Passes
320
685
Overtredingen
9
13
Buitenspel
2
1
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Real Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Valencia Gele kaart voor D. Wass Valencia
35' Doelpunt Valencia Doelpunt Gonçalo Guedes met assist van Carlos Soler Valencia 1-0
64' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Álvaro Odriozola Real Madrid
64' Wissel Real Madrid Wissel Isco voor T. Kroos Real Madrid
64' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor Marco Asensio Real Madrid
65' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Dani Parejo Valencia
73' Wissel Valencia Wissel D. Cheryshev voor Gonçalo Guedes Valencia
76' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
78' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor Lucas Vázquez Real Madrid
80' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Carlos Soler Valencia
83' Doelpunt Valencia Doelpunt E. Garay met assist van Dani Parejo Valencia 2-0
85' Wissel Valencia Wissel Santi Mina voor K. Gameiro Valencia
93' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van L. Modrić Real Madrid 2-1
Opstellingen Valencia - Real Madrid
De opstellingen van Valencia en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Real Madrid

Valencia en Real Madrid treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Real Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Real Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 7e positie staat, terwijl we Real Madrid terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Real Madrid Opstelling Valencia Opstelling Real Madrid Live Valencia - Real Madrid Live Valencia - Real Madrid kijken Valencia - Real Madrid kijken Live Valencia - Real Madrid stream Valencia - Real Madrid Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Real Madrid Uitslag Valencia - Real Madrid Statistieken Valencia - Real Madrid Primera División 2018/2019 Valencia - Real Madrid wedden Valencia - Real Madrid gokken Valencia - Real Madrid Unibet