Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad (0-0) || Primera División

Zondag 10 februari 2019 - 16:15 uur

In de Primera División neemt Valencia het zondag 10 februari 2019 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Valencia en Real Sociedad geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Valencia en Real Sociedad gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Valencia, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mario Melero López niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Real Sociedad
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
113
109
Gevaarlijke aanvallen
61
44
Passes
370
549
Overtredingen
11
18
Buitenspel
2
0
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Valencia - Real Sociedad 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Santi Mina Valencia
33' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor T. Hernández Real Sociedad
57' Gele kaart Valencia Gele kaart voor C. Piccini Valencia
59' Wissel Real Sociedad Wissel H. Moreno voor Raúl Navas Real Sociedad
62' Wissel Valencia Wissel F. Coquelin voor G. Kondogbia Valencia
66' Wissel Valencia Wissel Rodrigo voor Santi Mina Valencia
66' Wissel Real Sociedad Wissel Luca Sangalli voor Mikel Merino Real Sociedad
75' Wissel Valencia Wissel Gonçalo Guedes voor D. Cheryshev Valencia
75' Wissel Real Sociedad Wissel Sandro Ramírez voor A. Januzaj Real Sociedad
76' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Illarramendi Real Sociedad
78' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Sandro Ramírez Real Sociedad
86' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Joseba Zaldúa Real Sociedad
Opstellingen Valencia - Real Sociedad
De opstellingen van Valencia en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Real Sociedad

Valencia en Real Sociedad treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Valencia en Real Sociedad elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Valencia 0
Winst Real Sociedad 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 8e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Valencia - Real Sociedad Opstelling Valencia Opstelling Real Sociedad Live Valencia - Real Sociedad Live Valencia - Real Sociedad kijken Valencia - Real Sociedad kijken Live Valencia - Real Sociedad stream Valencia - Real Sociedad Fox Sports Nabeschouwing Valencia - Real Sociedad Uitslag Valencia - Real Sociedad Statistieken Valencia - Real Sociedad Primera División 2018/2019 Valencia - Real Sociedad wedden Valencia - Real Sociedad gokken Valencia - Real Sociedad Unibet